Eurosport: Norra imelaps tegi tulevikuks ootamatu valiku

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Odegaard.
Martin Odegaard. Foto: SCANPIX

Norra jalgpalli 15-aastane imelaps Martin Odegaard on Hollandi meedia väitel valinud endale uue koduklubi ja kõikide suurte vutiklubide meelehärmiks on norralane väidetavalt otsustanud Amsterdami Ajaxi kasuks.

15-aastane Odegaard tegi hiljuti ajalugu EM-valiksarjas, kui ta sai väljakule Norra 2:1 võidumängus Bulgaaria vastu ja võttis sellega enda nimele Euroopa meistrivõistluste valikmängus osalenud kõige noorema mängija tiitli. Norralase ukse taga on väidetavalt juba pikk järjekord kosilasi, kelle hulka kuuluvad sellised maailma suurnimed nagu Madridi Real, Barcelona, Manchester United, Manchester City, Londoni Chelsea, Müncheni Bayern, Pariisi Saint-Germain ja mitmed teised.

Eurosport vahendas täna aga Hollandi meedia infot, mille järgi on noormees teinud ootamatu valiku: nimelt hakkab Odegaard detsembris väidetavalt treenima Amsterdami Ajaxi tiimiga ja kui ta kuu keskel saab 16-aastaseks, sõlmib Hollandi klubiga ka lepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles