Ametlik: legendaarne Zidane sai juhendamiskeelu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli võistluskomitee kinnitas, et Madridi Reali B-meeskonda ilma vastava kvalifikatsioonita juhendanud jalgpallilegend Zinedine Zidane teenis kolme kuu pikkuse juhendamiskeelu.

Omaaegne Reali superstaar Zidane on Madridi meeskonna B-koosseisu ehk Castilla nime kandva B-meeskonna juurde üles antud kui abitreener, sest kuulsal prantslasel puudub peatreenerina tegutsemiseks vajalik litsents. Hispaania liiga võistluskomiteele esitati aga mitmeid asitõendeid, et reaalsuses juhendab Castillat peatreenerina just Zidane, mitte aga sellele ametikohale kirja pandud Santiago Sanchez.

Nüüdseks ongi asja uurinud komisjon otsustanud, et Zidane'ile määratakse ilma vastava kvalifikatsioonita juhendamise eest karistuseks kolme kuu pikkune juhendamiskeeld ning sama pika keelu saab ka Sanchez, kes oli skeemi varjamises asjaosaline. Realil on aega kümme tööpäeva, et otsus edasi kaevata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles