Vastase peaga oimetuks löönud Inglismaa amatöörjalgpallurit võib oodata vanglakaristus

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tadley Calleva meeskond.
Tadley Calleva meeskond. Foto: www.twitter.com

Inglismaa madalamas jalgpalliliigas sai ebasportliku teoga hakkama Tadley Calleva meeskonda kuuluv Shaun Dallimore, kes lõi vastase peaga oimetuks ning võib selle eest vangi minna.

Inglismaa tugevuselt üheksandas liigas oli Dallimore'i kodumeeskond mängimas Hythe'i tiimiga ning enne üht nurgalööki edastas 24-aastane Dallimore vastasmängijale Steve Greenile ähvarduse. «Järgmise minuti jooksul kavatsen ma su purustada,» teatas Dallimore, kes viis oma lubaduse ka täide, kui lõi Greenile peaga näkku nii kõvasti, et viimane kaotas kuueks minutiks teadvuse. Hiljem diagnoositi Greenil parema põsesarnaluu murd.

Kuna väljakukohtunik intsidenti ei näinud, sai Dallimore mängu jätkata ega teeninud juhtunu eest isegi hoiatavat kaarti. Nüüdseks on asi jõudnud kohalikku kohtusse, kus vandekohus vaid poole tunniga otsuse langetas ja Dallimore'i mänguvälises olukorras raskete kehavigastuste tekitamises süüdi mõistis. Väljaande The Mirror andmetel võib Dallimore'i sellise otsuse eest oodata vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles