Robin van Persie selgitas vastuolulist väravatähistust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie.
Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründestaar Robin van Persie tõi oma kodumeeskonnale nädalavahetusel küll viigi Chelsea vastu, ent teenis reeglitevastase väravatähistusega ka kollase kaardi. Hollandi koondise äss selgitas, et rikkus reegleid seetõttu, et selle tabamuse löömine oli äärmiselt fantastiline.

ManU oli koduväljakul Chelsea vastu kaotamas, kuid mängu neljandal üleajaminutil sai Unitedi poolt jala valgeks van Persie, kes eufoorilises väravatähistuses tõmbas ka mängusärgi seljast. Kuna see pole reeglite järgi lubatud, näitas väljakukohtunik kuulsale hollandlasele kollast kaarti ja Unitedi peatreener Louis van Gaal pahandas pärast avalikult van Persiega, öeldes, et selline tähistus oli rumalus.

Unitedi ründestaar ise aga reeglitevastase tähistamise kohta kahetsust ei avaldanud. «Ma tean, et reeglite järgi peab särgi seljas hoidma, aga mõnikord sa lihtsalt unustad ja kõik justkui jookseb omale kohale ja kogu asi su peas plahvatab. See oli üks neist fantastilistest hetkedest ja peamine on see, et me mängust midagi kätte saime, sest väärisime seda,» rääkis van Persie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles