Itaalia väljaanne jagas Bianchi tervise kohta häid uudiseid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi.
Jules Bianchi. Foto: SCANPIX

Portaal motorsport.com vahendas Itaalia väljaande Omnicorse'i infot, mille järgi on Jaapani vormel-1 etapil raske avarii teinud Jules Bianchi tervislik olukord juba piisavalt stabiine, et teda Jaapani haiglast Euroopasse transportida.

Oktoobri esimesel nädalavahetusel sõidetud etapil põrutas oma masina üle kontrolli kaotanud Bianchi otsa raja kõrval Adrain Sutili autot ära vedanud rajatraktorile ja viidi koheselt raskes olukorras haiglasse. Prantslasest võidusõitja perekond teatas hiljem, et Bianchil diagoositi raske ajutrauma ning viimase ametliku info kohaselt on Marussia sõitja olukord stabiilne, kuid siiski kriitiline.

Nüüd on aga Itaalia väljaanne Omicorse väitnud, et Bianchi on viimaks piisavalt stabiilne, et teda saaks transportida Jaapanist Euroopasse. Väljaanne lisab, et üheks tõenäoliseks variandiks on viia prantslane Šveitsis asuvasse Lausanne'i taastusravikliinikusse, kus hiljuti viibis ka seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher. Samas lisab Omnicorse, et kuigi Bianchi olukord on hinnatud piisavalt stabiilseks, võtab lennureisi ettevalmistamine siiski veel nädalaid aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles