Evelin Ilves: väikene eneseületamine on ülev

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves 2. Tartu Rulluisumaratonil
Evelin Ilves 2. Tartu Rulluisumaratonil Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Evelin Ilves peab Tartu Rulluisumaratoni rulluisutamises kõige olulisemaks ja ka kõige paremini korraldatud võistluseks Eestis.





„Sestap soovitan igaühel, kes sõita armastab, võimalusel sealt endale sobiv distants valida ja osaleda. Teen seda ka ise alati, kui on võimalik,“ sõnab Eesti Vabariigi presidendi abikaasa.

„Eelmisel aastal oli mul varbatrauma ja seetõttu sõita ei saanud. Ka sel aastal olen trenni saanud vähe teha, suvi on igasugu kohustuste tõttu nõnda tihedaks kujunenud,“ ütles pr. Ilves maraton.postimees.ee-le

„Kuid ma tean, kui hea tunde annab sellisel spordipeol osalemine ja väikegi
endaületamine on lihtsalt ülev. Nii siis otsustasingi kindlasti osaleda, kuigi tegelikult peaksin samal ajal koos presidendiga Lääne-Virumaal olema. Kuna vorm pole just hiilgav, mingeid suuri sportlikke eesmärke ma ei sea, tahan rõõmsalt lõpetada selle lubatud 36 soojakraadi kiuste. Lõppude lõpuks olen ma ju Eesti Rulluisuliidu president ja pean ja tahan võistlustel rivis olla. Kutsun teisi harrastajaid ka!, lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles