Rähn allkirjastas Baltikaga lepingu ja jääb EM-valikmängust kõrvale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn (nr. 3) Eesti koondise särgis.
Taavi Rähn (nr. 3) Eesti koondise särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislane Taavi Rähn sõlmis 1,5 aasta pikkuse lepingu Venemaa esiliigas palliva Kaliningradi Baltikaga.

Kui varasemalt oli Rähn juba klubiga liitumise osas kokkuleppele jõudnud, siis nüüd allkirjastati ka paberid. «Nädala alguses sai sellega korda ning tööloaga peaks olema ka korras,» sõnas Rähn.

Samas tähendab lepingu sõlmimine seda, et kaitsja jääb Eesti EM-valikmängust Fääri saartega kõrvale. «Sel korral jään eemale. Rääkisin ka Tarmo Rüütliga sellest (koondise peatreener – toim.),» täpsustas Rähn. «Kõigepealt on vaja klubis enda kohta kinnitada. 10. ja 13. augustil on mängud.»

Kui kõrgliigad peavad koondise mängude ajal teatavasti pause, siis madalamates liigades sellist kommet tavaliselt pole. «Loodetavasti on see viimane kord, kui niimoodi pool vabatahtlikult koondise mängust eemale jään,» lisas kaitsja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles