Saksa lehed: Alonso asemel lahkub Ferrarist hoopis Räikkönen

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (vasakult), Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel. Uuel hooajal sõidab neist kolmest mehest kaks Ferraris, kuid kes?
Fernando Alonso (vasakult), Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel. Uuel hooajal sõidab neist kolmest mehest kaks Ferraris, kuid kes? Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskond ei ole jätkuvalt lõpetanud ametlikult Fernando Alonso lepingut ja see sünnitab hulgaliselt kuulujutte. Nii on Saksa lehed veendunud, et aina võimalikum on hoopis Kimi Räikköneni lahkumine.

Kuigi Ferrari pole ametlikult teatanud ka Sebastian Vetteli palkamisest, on Vetteli siirdumist Ferrarisse kinnitanud sakslase praegune ülemus Christian Horner. Kehtiv leping on Ferraril praegu järgmiseks aastaks nii Alonso kui ka Räikköneniga. «Kui mina oleksin Ferraris, jätaksin Alonso meeskonda,» lausus Sport Bildile endine Ferrari sõitja Gerhard Berger. Alonso minek McLaren-Hondasse näib olevat toppama jäänud, kuid samas on Ferrari väidetavalt juba Vettelile kinnitanud, et Alonso lahkub. Kui seda ei juhtu, võib ka tehing Vetteliga katki jääda.

Itaalias ollakse aga erinevalt sakslastest veendunud, et Alonsol enam Ferraris tulevikku pole. Hispaanlane on vahetanud avalikult teravusi tiimijuhi Marco Mattiacciga ning kritiseerinud ka tänavust autot – sellisele käitumisele on Ferraris aga alati viltu vaadatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles