Ründetähe ülestunnistus: Pep Guardiola saboteeris minu karjääri

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Mandžukic eelmisel hooajal Müncheni Bayerni särgis.
Mario Mandžukic eelmisel hooajal Müncheni Bayerni särgis. Foto: SCANPIX

Kahel eelmisel hooajal Müncheni Bayerni jalgpalliklubiss mänginud horvaadist ründaja Mario Mandžukic pallib tänavu Madridi Atleticos ning ründaja sõnul lahkus ta Bayernist just sealse peatreeneri Pep Guardiola tõttu.

Mandžukici sõnul ei austanud Guardiola teda ning katalaani käe all ta ennast mugavalt ei tundnudki. Mullu Bayerni suurimaks väravakütiks olnud horvaat avaldas ajalehele Sportske Novosti, et Guardiola jättis ta kohati sihilikult pingile. Eriti juhtus sellised asju hooaja lõpus, nii jäeti Mandžukic eemale ka Saksamaa karikafinaalist.

«Ta vähendas hooaja lõpus minu mänguaega, kuna ta ei tahtnud, et ma lõpetaksin hooaja suurima väravakütina,» avaldas horvaat. «See ei olnud minu jaoks väga oluline, kuid see näitas, et ta ei austa mind.»

«Olukord oleks olnud palju mõistlikum, kui ta oleks lihtsalt tunnistanud, et ma ei sobi tema mängujoonisesse,» lisas ta.

Mandžukic lõi eelmisel hooajal Bayerni eest kõikides sarjades kokku 26 väravat. Bundesligas sai ta kirja 18 tabamust. Bundesliga suurimaks väravakütiks oli lõpuks 20 väravaga Robert Lewandowski, kes kannab nüüd bayerni särki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles