Anieri osalemine koondisemängudes võib kahtluse all olla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (paremal) Aue särgis
Henri Anier (paremal) Aue särgis Foto: FC Erzgebirge Aue, Facebook

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anieri eilne õhtu algas hästi, kuna üle pika aja õnnestus tal taas murda koduklubi Aue Erzgebirge algkoosseisu. Ometi pöördus eestlase õnn juba paariminutise mängu järel, kui vastase tehtud jõhkra vea läbi jäi eestlane murule pikali.

Saksamaa karikamäng RB Leipzigi vastu jäigi Anierile lühikeseks, kuna pärast kiiret tohterdamist vahetati ta kuuendal minutil välja. Viga sai ründaja parema jala hüppeliiges.

Anier viidi kiiresti uuringutele ning hilisõhtul tehti tema jalale ka röntgen. «Õnneks midagi midagi päris katki ei ole, kuid lähipäevadel saab asjas rohkem selgust,» ütles Anier, kes esialgu pakkus vigastuspausi pikkuseks paar nädalat. See omakorda tähendaks, et kahtluse alla satuvad ka järgmised koondisemängud, mis toimuvad 12. (sõprusmäng Norraga) ja 15. novembril (EM-valikmäng San Marinoga).

Hästi alanud õhtu lõppes kehvasti ka Aue meeskonna jaoks, kes hoidis Leipzigi vastu pea terve kohtumise vältel 1:0 eduseisu, kuid ometi õnnestus kodumeeskonnas viimasel mänguminutil viigistada. Leipzig tegi skoori ka lisaajal ning sai magusa 2:1 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles