Toobali koduklubi teenis Türgis kaks kaotust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal Slovakkias koondise treeningul.
Kert Toobal Slovakkias koondise treeningul. Foto: volley.ee

Eesti võrkpallikoondise kapten ja sidemängija Kert Toobal pidi Türgi meistrivõistluste teises ja kolmandas voorus tunnistama tugevate Ankara Ziraat Bankasi ja Izmiri Arkas Sport meeskondade paremust, eestlane on kaasa teinud kõik mängud algusest lõpuni.

Teises voorus jäi Toobali meeskond Inegöl võõrsil alla Ankarale, möödunud pühapäeval peetud kohtumine lõppes tulemusega 3:1. Avageimi võitis 25:20 Ankara, kuid teise napilt 27:25 Inegöl. Seejärel pani kodumeeskond sisse teise käigu ja võitis järgmised vaatused 25:20 ja 25:19, vahendas volley.ee.

Toobal tegi kaasa kogu mängu ja kogus kolm punkti, neist kaks rünnakul ja ühe blokis. Kohtumise järel sõnas mängumees volley.ee portaalile, et vastane on paberil kindlasti tugevam ja nad sihivad kohta esiviisikus. «Kodus tahaks küll punkte saada nende vastu mängus. Meil oli oma serv kehva. Ise oleksin tahtnud mõne punkti rohkem saada blokis, aga muidu pole viga,» rääkis Toobal. 

Kolmapäeval oli Inegöl kodusaalis vastamisi Izmiri Arkasega ja kaotas 0:3 (-16, -20, -21), eestlase arvele jäi üks punkt rünnakul ja üks blokis. Izmiri kohta sõnas Toobal, et nende tase on lihtsalt kõrgem kui Inegöli meeskonnal. «Kolmandas geimis suutsime ise domineerida ja mõne punktiga juhtida, see neile ilmselgelt ei meeldinud. Treener vahetas päris julgesti, osad mehed said üldse puhkepäeva,» kirjeldas mängu Eesti koondise kapten.

Inegöli meeskond jätkub pühapäeval võõrsil toimuva kohtumisega Maliye meeskonna vastu, sama tiimi võideti mäletatavasti tänavuste karikavõistluste raames. Kolme vooru järel püsivad Türgi meistrivõistlustel kaotuseta vaid kaks meeskonda - Izmiri Arkas (9) ja Ankara Halkbank (9), neile järgnevad Instanbuli tiimid Fenercahbe (7), Galatasaray (6) ja Besiktas (6).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles