Zenjovi koduklubi palkas uueks peatreeneriks endise Inglismaa kõrgliiga mängija

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lee Clark.
Lee Clark. Foto: Blackpooli Facebooki leht

Nädala algul senise peatreeneri Jose Riga vallandanud Eesti jalgpallikoondislase Sergei Zenjovi leivaisa Blackpool teatas täna, et klubi etteotsa on endise Premier League'i mängija Lee Clarki näol leitud uus loots.

42-aastane Clark on endine tippjalgpallur, kes veel eelmisel kümnendil pallis regulaarselt Premier League'is, vahendas Soccernet.ee.

Clark lõpetas oma jalgpallurikarjääri 2006. aastal, mille järel tegutses ta abitreenerina nii Newcastle'i kui Norwich City juures, enne kui ta League One (tugevuselt kolmas liigaaste) klubi Huddersfield Towni etteotsa 2008. aastal määrati. 2012. aasta veebruaris sai mees mõnevõrra ootamatult klubist hundipassi, kuid juba sama aasta juunis asus ta töötama Birmingham City peatreenerina. Üleliia edukaks tema teekond uues klubis siiski ei osutunud ja tänavusele hooajale tehtud kehva alguse järel sai mees 20. oktoobril, olukorras kus Birgminham paiknes liigatabelis 21. kohal, klubist kinga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles