TTÜ alistas põnevuslahingus Tallinna Selveri ja jõudis karikavõistlustel poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ meeskonna mängijad.
TTÜ meeskonna mängijad. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Meeste Eesti karikavõistlustel selgus täna esimene poolfinalist, kui tiitlikaitsja TTÜ alistas veerandfinaalseeria kordusmängus 3:1 Selver Tallinna ja võitis seejärel ka kuldse geimi. Seeria avakohtumine oli lõppenud Selveri 3:0 võiduga.

Kodumeeskond TTÜ vajas kordusmängus edasipääsuks 3:0 või 3:1 võitu ja paremust ka kuldses geimis. Ülesande esimene pool täideti 3:1 (22, -22, 18, 22) lõppresultaadiga. Mängujärgses kuldses geimis jäi TTÜ küll 10:14 kaotusseisu, kuid suutis järgi tulla ja mänguseisu 14:14 viigistada. Seejärel haarati juhtohjad ja võideti edasipääsejat otsustanud geim 25:19, vahendas volley.ee.

Daniel Maciel kogus neljageimilises mängus 30 punkti, millele lisas kuldses geimis viis silma. Siim Ennemuist tõi 12+4 ja Mihkel Tanila 10+3 punkti. Lincoln Williams vastas Selveri meeskonna poolel mängus kogutud 27 punktiga ning lisas sellele koguni kaheksa punkti kuldses geimis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles