Fotod: Capello jäi ManU ja Chelsea mängul naerualuseks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello (üleval) Michael Carricku käest aru pärimas.
Fabio Capello (üleval) Michael Carricku käest aru pärimas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreeneril Fabio Capellol on käsil raske periood. Capello osales pealtvaatajana eilsel Manchester Unitedi ja Londoni Chelsea vahelisel kohtumisel ning sai mitme halva üllatuse osaliseks.

Pärast kohtumist tervitas Capello meeskondi ning soovis kättpidi tervitada ka Inglismaa koondislast Ashley Cole’i, kuid viimane loobus sellest, kirjutab Daily Mail.

Lisaks valmistas Capellole kindlasti tuska, kui ta nägi väljakul jooksmas Michael Carrickut. Nimelt jäi viimane koondise nimekirjast välja, kuna mängumeest pidi vaevama vigastus, kuid nüüd nägi Capello oma silmaga, kuidas poolkaitsja eile 79 minutit väljakul viibis.

Lisaks teatasid hiljuti Wes Brown ja Paul Robinson, et nemad loobuvad edaspidi Inglismaa koondise esindamisest. Mõlemad mehed olid kutsustud sõpruskohtumiseks Ungariga võistkonna koosseisu. Inglismaa ja Ungari sõprusmäng toimub kolmapäeval.  

Pikemat pildiseeriat saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles