Manchester United maksab ründaja eest 56 miljonit eurot

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal on Radamel Falcao seniste esitustega rahule jäänud. Hooaja lõpus loodetakse mehe mängijaõigused endale osta
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal on Radamel Falcao seniste esitustega rahule jäänud. Hooaja lõpus loodetakse mehe mängijaõigused endale osta Foto: SCANPIX

Kui praegu mängib Kolumbia jalgpallikoondise ründaja Radamel Falcao Manchester Unitedi eest laenulepingu alusel, siis hooaja lõppedes ostab Inglismaa suurklubi ründetähe mängijaõigused endale. Goal.com kinnitab, et United maksab suvel ründaja mängijaõigusi omavale Monacole 56 miljonit eurot.

Portaali andmetel on klubide ja mängija vahel kõik kokkulepped sõlmitud. Falcao palganumber jääb samaks ka pärast tänavust hooaega – 305 000 eurot nädalas. Jalgpalluri agendi Jorge Mendese suhted Unitediga on alati head olnud ning ilmselt ei tohiks tehingut segada enam ükski faktor .

Siiski hoiab Inglismaa klubi hoolega silma peal ründaja põlvel, mille raske vigastus jättis Falcao eemale ka läinudsuvisest MMist. Kui vigastus peaks sellel hooajal taas välja lööma, siis võib United tehingule pidurit tõmmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles