Järjekordne puuduja: Janar Mägi Eesti käsipallikoondisega Gruusiasse ei sõida

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Mägi kohtumises Gruusia vastu.
Janar Mägi kohtumises Gruusia vastu. Foto: Tairo Lutter

Eesti käsipallikoondis sõidab täna õhtul Gruusiasse, et pühapäeval pidada Tbilisis 2018. aasta EM-valiksarja kordusmäng. Kahjuks ei saa Eesti rahvusmeeskonda aidata Janar Mägi, kes vigastuse tõttu hoopis Saksamaale end ravima sõidab.

Eesti kohtus Gruusiaga Kalevi spordihallis kolmapäeval ning teisel poolajal tegi külalismeeskonna mängija Vladimir Rusia vea Mägi vastu, kes lahkus väljakult õlga kinni hoides. Vahetult enne koondisega liitumist oli Mägi vigastanud sama õlga ka Saksamaal mängides, kuigi seejärel uuringud rebendit ei näidanud.

Kui vahetult pärast kolmapäevast mängu ei osanud koondise füsioterapeut Margus Parts öelda, kui tõsine Mägi olukord on, siis täna kinnitas Eesti käsipalli liidu peasekretär Pire Orasson Postimehele, et Gruusia asemel sõidab Mägi Saksamaale. «Janar käis Eestis arsti juures ja arst keelas tal mängimise,» võttis Orasson olukorra kokku. «Ta ei hakka siin Eestis MRT-d (magnetresonantstomograafiat- toim.) tegema, vaid sõidab homme või ülehomme tagasi Saksamaale, kus sealsed arstid temaga tegelema hakkavad,» lisas Orasson.

Mägi asemel sõidab koondisega Gruusiasse Henri Hiiend.

Lisaks Mägile puuduvad koondise juurest seekord nii Mait Patrail kui Dener Jaanimaa, kes on mõlemad samuti vigastuste tõttu mängupausil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles