Bayern ei luba Ribery’l Prantsusmaa Jalgpalli Liidule selgitusi jagada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery (vasakul) MMil Steven Pienaariga heitlemas.
Franck Ribery (vasakul) MMil Steven Pienaariga heitlemas. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi ei luba poolkaitsjal Franck Ribery’l ilmuda Prantsusmaa Jalgpalli Liidu ette seletusi andma.

Teadupärast lõppes Prantsusmaa koondise esinemine MMil skandaaaliga ning nüüd soovitakse juhtunusse rohkem selgust tuua. Ribery on üks viiest mängijast, kelle käest Prantsusmaa Jalgpalli Liit tahab selgitusi kuulda, kirjutab AFP.

Teatavasti peavad kõik MMil mänginud 23 Prantsusmaa koondislast juhtunu tõttu jätma vahele rahvusmeeskonna järgmise mängu Norraga.

Kuna Bayern valmistub uueks hooajaks, siis ei ole nad aga Ribery Prantsusmaale minekust huvitatud. «Vastavalt FIFA reeglitele ei pea klubi mängijad vabaks laskma, kui tegemist ei ole just rahvusvahelises kalendris märgitu kuupäevaga,» sõnas Bayerni president Karl-Heinz Rummenigge. «Kuna praegu ei ole tegemist sarnase juhtumiga, siis ei luba Bayern Ribery’il Prantsusmaale minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles