Man City kaotas enne olulist kohtumist kolmeks nädalaks tähtmängija

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Silva (maas) sai karikamängus Newcastle Unitediga vigastada.
David Silva (maas) sai karikamängus Newcastle Unitediga vigastada. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna peatreener Manuel Pellegrini kinnitas, et poolkaitsja David Silva jääb põlvesidemete vigastuse tõttu kolmeks kuni neljaks nädalaks palliplatsilt eemale.

Silva tegi jalale liiga kolmapäeval peetud karikamängus Newcastle Unitediga, mille City kaotas 0:2. Kõikide sarjade peale kokku on valitsev Inglismaa meister nüüd saanud viimasest kolmest mängust kaks kaotust ja ühe viigi - viimases liigakohtumises jäädi alla West Ham Unitedile ning Meistrite liigas anti võõrsil Moskva CSKA vastu käest 2:0 eduseis ja lepiti 2:2 viigiga.

Silva ei saa meeskonda aidata pühapäevases liigamängus Manchester Unitediga ega ka järgmisel kolmapäeval peetavas Meistrite liiga kohtumises CSKAga. Järgmisel nädalavahetusel sõidab City koduliigas külla Queens Park Rangersile, seejärel ootab aga ees koondisemängudest tingitud paus.

Küll aga saab Unitedi vastu siniseid aidata kubemelihast venitanud poolkaitsja Yaya Toure, kes samuti Newcastle'i vastu peetud kohtumises välja vahetati. Pellegrini sõnul on elevandiluuranniklane pühapäeval mänguvalmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles