Suusakaunitari mure: sageli soovin, et keegi mind ära ei tunneks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Therese Johaug
Therese Johaug Foto: Nordic Focus

Norra murdmaasuusataja Therese Johaug andis väljaandele Dagbladet avameelse intervjuu, kus tunnistas, et kuulsus põhjustab talle ootamatult suuri probleeme.

Kaunis Johaug on kodumaal Norras superstaar ning kuulub ühtlasi maailma parimate suusatajate sekka. Tema auhinnakapis on kolm olümpiamedalit ning kaheksa medalit MMilt, sealhulgas neli kulda. Johaugi elu pole aga sugugi roosiline.

26-aastane Johaug on vallaline ning tunnistas intervjuus, et kardab iga mehega tutvust tehes, nagu huvituks too vaid tema kuulsusest. «Suusatamine on andnud mulle tohutult palju vahvaid kogemusi, aga sageli soovin, et mitte keegi ei tunneks mind tänaval ära ja mind lihtsalt rahule jäetaks,» pihtis Johaug. «Unistasin alati sellest, kuidas tõusen poodiumile, medal kaelas, ja kuulan Norra hümni. Aga medalitel on ka varjukülg, millest mul aimugi polnud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles