Üllatusi ei sündinud: USA GP vabatreeningut valitsesid Mercedesed

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel USAs Austini ringrajal sõidetava vormel-1 etapi esimesel vabatreeningul olid oodatult kiireimad Mercedesed.

MM-sarja üldliider Lewis Hamilton sai ainsana aja alla 1.40, sõites välja 1.39,941. Nico Rosberg kaotas tiimikaaslasele 0,292 sekundiga. Kolmanda aja sai kirja Jenson Button, keda ootab aga stardirivis viie koha loovutamine, kuna tema autol vahetati käigukast. Neljanda aja sõitis välja Daniil Kvjat Toro Rossol.

Valitsev maailmameister Sebastian Vettel Red Bullil oli seitsmes, jäädes alla ka Kevin Magnussenile ja Fernando Alonsole. Red Bull teatas enne esimest vabatreeningut, et saadab vastupidiselt vahepeal välja öeldud plaanile sakslase kvalifikatsioonis siiski rajale. Vettelit ootab jõuallika vahetamise eest stardirivis ees kohtade kaotus ning Red Bull kaalus vahepeal mõtet, et sakslane stardib pühapäevasele võidusõidule hoopis boksiteelt.

Vaata vabatreeningu kõiki aegu siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles