Soosikud Euroliigas ei vääratanud, Laboralile võit lõpusekunditel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonny Weems oli Zagrebi vastu üks CSKA paremaid mängijaid.
Sonny Weems oli Zagrebi vastu üks CSKA paremaid mängijaid. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga tänastes kohtumistes said võidu kirja nii Moskva CSKA, Malaga Unicaja kui ka Barcelona.

CSKA alistas võõrsil 76:72 Zagrebi Cedevita, nii Nando de Colo kui ka Miloš Teodosic tõid võitjatele 14 punkti. Sonny Weems lisas 13 punkti ja kuus korvisöötu. Üleplatsimees oli Zagrebi poolel 21 punktiga Nemanja Gordic.

Malaga Unicaja oli 75:69 üle Limoges'ist, Fran Vazquez oli võitjate parim 13 punktiga. Limoges'ile tõi Jamar Smith 14 punkti. Barcelona alistas kindlalt 86:67 Turowi, Justin Doellman viskas 20 punkti ja võttis kaheksa lauapalli. Deshaun Thomase arvele jäi 16 punkti. Turowi parim oli 19 punkti ja viie lauapalliga Damian Kulig.

Vitoria Laboral Kutxa sai Istanbuli Galatasaray vastu 91:90 võidu tänu Colton Iversoni korvile kaks sekundit enne lõpusireeni. Iverson ja Thomas Heurtel olid ka võrdselt 17 punktiga Vitoria klubi resultatiivseimad, Galatasarayle tõi Zoran Erceg 24 ja Vladimir Micov 20 punkti.

Võidu sai tabelisse ka Milano Emporio Armani, olles võõrsil 81:74 üle Müncheni Bayernist. Daniel Hackett ja Joe Ragland tõid võitjatele võrdselt 16 punkti, Bayerni resultatiivseim oli 15 punktiga Heiko Schaffartzik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles