30 punkti ja 13 lauapalli kogunud Talts: pärast viimast tappasaamist oli vaja tõestada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts.
Janar Talts. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas eile Eesti meistriliigas TLÜ/Kalevi 85:54. Suurepärases hoos oli Janar Talts, kes kogus 25 mänguminutiga 30 punkti ja 13 lauapalli.

Talts enda esitusest suuremat numbrit ei teinud. «Meil oli tervel satsil pärast viimast tappasaamist vajadus tõestada ja täna andsime nii palju kui torust tuleb. Peatreener ütles, et mängige lahtist ja kiiret korvpalli ja see õnnestus ka. Enda numbrid ei olegi väga olulised, aga hea on see, et satsil läks päris hästi. Esimene euromäng on võõrsil ja saime nüüd sinna head emotsiooni kaasa,» rääkis ta.

Peatreener Gert Kullamäe hinnangul tõi edu kiirem mäng. «Hea, et saime lihtsaid korve ja rünnakpoolt pisut paremini jooksma. Peamegi oma mängu igal juhul kiiremaks saama. Aga selleks peame lauda kontrollima ja kaitses hästi mängima. Täna see õnnestus ja loodetavasti on selle pealt teisipäeval pisut kindlam mängida,» lisas juhendaja.

Rock alustab järgmisel nädalal mänge EuroChallenge sarjas ning esimeses mängus minnakse võõrsil vastamisi Rumeenias Targu Rovinari Energiaga. Kohtumine algab teisipäeval, 4. novembril kell 19.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles