Ettevalmistused Vladimir Klitško järgmiseks supermatšiks on täies hoos

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shannon Briggs (vasakul) ja Vladimir Klitško.
Shannon Briggs (vasakul) ja Vladimir Klitško. Foto: SCANPIX

Vladimir Klitško on juba pikka aega poksimaailma raskekaalu valitsenud ning tema valduses on nii WBA, IBFi, WBO ja IBO meistrivööd. Siiski pole ta USAs eriti populaarne ja see avaldab oma mõju ka tema teenistusele. Seega on Klitško tiim võtnud ette plaani, mille kohaselt toimub ukrainlase ülejärgmine matš New Yorgis.

Järgmist korda tuleb Klitško ringi 15. novembril, kui ta kohtub Hamburgis bulgaarlase Kubrat Puleviga. Sealt järgnevat matši ei ole Klitško jaoks paika pandud, kuid Boxing Channeli teatel peab Klitško oma 2015. aasta esimese matši New Yorgis.

Hiljuti nähti New Yorgis võistluspaika otsimas Klitško mänedžeri Bernd Bontet. Arvestades viimasel ajal meediasse jõudnud nö promomaterjali, siis eeldatakse, et ukrainlane läheb New Yorgis vastamisi ameeriklase Shannon Briggsiga. 42-aastane Briggs on endine WBO versiooni maailmameister.

Viimati poksis Klitško USAs 2008. aastal, kui ta alistas New Yorgis Madison Square Gardenis venelase Sultan Ibragimovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles