Tabeliliider Londoni Chelsea teenis napi võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard (esiplaanil).
Eden Hazard (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis taas kolm võidupunkti tabeliliider Londoni Chelsea, kes alistas koduväljakul 2:1 QPRi.

Chelsea asus kohtumist 32. minutil Oscari tabamusest juhtima, kuid 62. minutil suutis Charlie Austin matši seisu viigistada. Võidu tõi Chelseale Eden Hazard, kes realiseeris 75. minutil penalti.

Kolm punkti teenis ka Londoni arsenal, kes alistas 3:0 Burnley. Võitjate poolel oli kahel korral täpne Alexis Sanchez ja ühe värava lõi Calum Chambers.

Southampton alistas 1:0 Hull City, West Bromwich oli 1:0 parem Leicester City’st ning Everton ja Swansea City tegid 0:0 viigi ja Stoke City viigistas 2:2 West Ham Unitediga.

Turniiritabelis on Chelsea 26 punktiga liider, Southampton 22ga teine, Manchester City 17ga kolmas (City’l on üks matš vähem peetud), Arsenal tõusis 17ga neljandaks, West Ham on viiendana kogunud ka 17 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles