Politsei soovitas maailma rikkaimale sportlasele määrata tema igapäevaelu muutev keeld

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel maailma rikkaimaks sportlaseks kerkinud USA poksija Floyd Mayweather jr veedab oma vaba aega tihtilugu Las Vegase striptiisiklubides, kuid nüüd on andnud kohalik politsei välja oma soovituse, mille kohaselt tuleks poksijale keelata striptiisiklubidesse sisenemine.

TMZ teatel edastati striptiisiklubide omanikele vastav soovitus, kuna Mayweatherit ja tema kaaskonda on mitmel puhul süüdistatud striptiisitaride ahistamises ja nende karmis kohtlemises. Klubide omanikud ja poksija esindajad on seni kõiki süüdistusi eitanud.

«Klubisse sisenedes käitub ta alati väga üleolevalt ja annab kõigile teada, kellega on tegemist. Lisaks käitb ta osade naistega ebasündsalt,» sõnas anonüümseks jääda soovinud politseinik.

Loomulikult ei soovi klubide omanikud Mayweatherile taolist keeldu määrata, kuna poksija kulutab nende asutustes alati hulganisti raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles