FC Barcelona sai ootamatu kaotuse, Real tabeliliidriks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud FC Barcelona ründaja Luis Suarez.
Pettunud FC Barcelona ründaja Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalavahetusel Hispaania jalgpallimeistrivõistlustel Madridi Realile kaotanud FC Barcelona pidi ka täna kaotuse vastu võtma, kui koduväljakul jäädi 0:1 alla Celta de Vigole.

Barcelona saatis algkoosseisus väljakule nii Lionel Messi, Luis Suarezi kui ka Neymari, kuid matši ainsa värava lõid külalised, kui 55. minutil sai tabamuse kirja Joaquin Larrivey.

Võidurõõmu tundis täna õhtul ka Madridi Atletico, kes alistas 4:2 Cordoba. Päeva esimeses matšis oli Madridi Real 4:0 üle Granadast.

Turniiritabelis on Real nüüd 24 punktiga esikohal, teine on Atletico 23ga ja kolmas Barcelona 22ga. Ühe mängu vähem pidanud Sevilla ja Valencia on kogunud vastavalt 22 ja 20 silma. Sevilla mängib homme võõrsil Athletic Clubiga ning võib võidu korral tõusta tabeliliidriks. Valencia mängib homme võõrsil Villarrealiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles