Hunt sai kirja esimese sacki! Bengals võitis!

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (parema) ajab taga Indianapolis Coltsi mängujuhti ja saab ta hetk hiljem ka kätte.
Margus Hunt (parema) ajab taga Indianapolis Coltsi mängujuhti ja saab ta hetk hiljem ka kätte. Foto: AFP/SCANPIX

Margus Hunt sai põhihooajal kirja esimese sacki, kui tõmbas pikali Jacksonville Jaguarsi mängujuhi. Tema meekond Cincinnati Bengals võitis 33:23.

Nüüd on see tehtud. Margus Hundil on esimene ametlik mängujuhi pikalipaiskamine ehk sack käes. Toimus see kohtumise viimastel sekunditel, kui Jaguarsi quarterback Blake Bortles meie mehe haardesse jäi. Sellega lõppes ka mäng.

Bengals võitles välja raske võidu. Meeskonnal on nüüd AFC põhjadivisjoni liidrina 5 võitu, 2 kaotust ja viik. Neljapäeval minnakse kokku Cleveland Brownsiga.

1. veerandaeg:

Bengalsi rünnak ei tööta taas. Läbida on suudetud vaid 44 jardi vastaste 97 vastu. Läbimurdja Giovani Bernardi puudumine annab tunda. Jaguars sai kirja löögivärava ja juhib 3:0.

2. veerandaeg:

Veerandaja alustuseks mängujuht Andy Daltonilt kena sööt Mohamed Sanule. Touchdown ja 7:3 Bengalsile!

Kaitse peab. Bengalsi rünnak. Kaks kehva tegutsemist staarpüüdjalt A.J. Greenilt - ta kaotab palli, mille saab õnneks kätte oma mees ja suluseis - ning Bengals peab leppima löögiväravaga: 10:3.

Mida kaitset! Bengals blokeerib äralöögi - pall läheb väravaalasse - safety ja 2 punkti! 12:3!

3. veerandaeg:

Bengals alustab ründes, toimetab palli väravatsooni lähedale ning Jeremy Hill jookseb touchdowni - 19:3. Kõik läheb ettenähtud suunas.

Jaguaers teeb 7 punkti tagasi. Siiski 19:10 Bengalsile.

4. veerandaeg:

Vahepeal oli Bengalsi pallikaotus ja peaaegu pallikaotus, mille videokohtunikud õigesse suunda pöörasid. Ja siis... Mängujuht Andy Daltoni ja staarpüüdja A.J. Greeni koostöö sujub endiselt - touchdown ja 26:10 Bengalsile.

Vai-vai... Asi kisub hapuks. Jaguars saab touchdovni, kuid 2-punkti üritus luhtub - 26:16.

Ja siis astub esile "vana hea" mängujuht Andy Dalton ja kingib lihtsalt palli vastastele. Järgneb touchdown. Vaid 26:23 Bengalsile.

Jeremy Hill vastab kohe joostes touchdowni - 33:23!

Enne mängu:

Bengalsit tabas läinud nädalal tagasilöök, kui vigastada sai läbimurdja (running back) Giovani Bernard, kuid õnneks on tal vääriline asendaja kollanokk Jeremy Hilli näol olemas. Vastukaaluks on aga meeskonna staarpüüdja A.J. Green terveks saanud ja mängib.

Kui viimastel nädalatel on 4 võidu, 2 kaotuse ja viigiga NFC põhjadivisjoni juhtiva Bengalsi rünnak ja kaitse pisut tõrkunud, siis hooajal võidu ja seitse kaotust saanud Jaguars ei hiilga millagagi – nende kaitse kui rünnak on liiga üks kehvimaid. Ekspertide arvates on Bengalsi ülekaal ilmne ning võit peaks tulema numbritega 34:17 või midagi sinnakanti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles