ManCity alistas kümnekesi jäänud ManU

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero (paremal) tähistamas ManU vastu löödud väravat.
Sergio Agüero (paremal) tähistamas ManU vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste vooru keskses kohtumises alistas Manchester City koduväljakul 1:0 Manchester Unitedi.

ManU jäi juba kohtumise esimese poolaja lõpuks arvulisse vähemusse, kuna 39. minutil teenis oma teise kollase kaardi Chris Smalling. 31. minutil takistas Smalling City väravavahil Joe Hartil väljalöögi sooritamist ja sai sellega esimese kollase kaardi. Teise kaardi sai ta juba oma karistusala lähistel vastaste rünnaku veaga peatamise eest.

Kohtumise ainus värav sündis matši 63. minutil, kui Sergio Agüero realiseeris Yaya Toure ja Gael Clichy suurepärase eeltöö. Manu murede hulka võib lisada veel ka selle, et kohtumises sai õlavigastuse keskkaitsja Marcos Rojo, keda ootab nüüd ees mängupaus.

Turniiritabelis on ManCity 20 silmaga kolmandal kohal. Liider on Londoni Chelsea 26ga ja teine Southampton 22ga. ManU on 13 punktiga üheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles