Maailma rikkaimat sportlast üritatakse avalikult survestada suurt otsust tegema

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Maailma rikkaimaks sportlaseks tituleeritud USA poksija Floyd Mayweather jr peab väidetavalt oma profikarjääri jooksul veel vaid kaks kohtumist ning lootuste kohaselt on nendest üks matš filipiinlase Manny Pacquiao vastu.

Pacquiaod esindava firma Top Rank Promotionsi presidendi Bob Arumi sõnul on avalik surve selle matši toimumiseks juba väga suur ja loodetavasti annab Mayweather jr survele järgi ja allkirjastab järgmise aasta alguses matši toimumiseks vajaliku lepingu, kirjutab cbnnews.com.

«Loodetavasti jätkavad inimesed Mayweather jr survestamist, et ta allkirjastaks järgmisel aastal matšiks vajaliku lepingu,» sõnas Arum.

Samas avaldas Arum arvamust, et ameeriklane kardab Pacquiaod, kuna viimane suudaks lõpetada Mayweather jr võiduseeria. 37-aastane ameeriklane on senise profikarjääri jooksul võitnud kõik 47 matši.

35-aastane Pacquiao on 63 kohtumisest võitnud 56, kaotanud 5 ja viigistanud 2. Nokaudiga on tulnud 38 võitu. «Mayweather jr tegelikult ei soovi seda matši, kuna ta teab, et sellega saaks tema võiduseeria läbi,» teatas Arum.

Viimasel ajal on mitmelt poolt avaldatud arvamust, et pikalt oodatud matš Mayweather jr ja Pacquiao vahel saab järgmisel aastal teoks. Teiste seas on sellise jutuga välja tulnud ka Floyd Mayweather seenior.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles