Pistoriuse tapetud tüdruksõbra ema lubas invasportlase ise ette võtta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius.
Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

Invasportlane Oscar Pistorius mõisteti hiljuti oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi tapmise eest viieks aastaks vangi ning nüüd avaldas Steenkampi ema June Steenkamp, et millalgi soovib ta Pistoriusega kohtuda ka silmast-silma ja ise esitada talle olulisi küsimusi oma tütre surma kohta.

Pistorius on varasemalt ka ise avaldanud soovi Steenkampi vanematega kohtuda, kuid siis lükati invasportlase soov tagasi.

«Ta soovis meiega kohtuda, kuid siis ei olnud me selleks valmis,» rääkis June Steenkamp The Guardianile. «Mida ma oskan öelda? Vabandusest siin ei piisa. Ma ei kujuta ette, mida ta ta tahtis öelda ja millest rääkida.»

Siiski soovib ta ühel päeval Pistoriusega silmast silma kohtuda ning küsida, miks ta tema tütre tappis. «See päev tuleb. Kas sellest tuleb suur sõnasõda? Võimalik. Aga vägivald? Ei, seda ma ei usu. Siiski see päev ükskord tuleb,» lisas ta.

27-aastasele Pistoriusele määrati Steenkampi tapmise eest viie aasta pikkune vanglakaristus, millest ta peab arvatavasti trellide taga veetma 10 kuud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles