Kaks noort Eesti ratturit liituvad Prantsusmaa amatöörmeeskonnaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmo Jeret.
Timmo Jeret. Foto: Sander Maasing

U23 vanuseklassis võistlevad Eesti ratturid Timmo Jeret ja Steven Kalf liituvad tulevaks hooajaks DN2 kategooria Prantsusmaa amatöörmeeskonnaga Creuse Oxygéne Guéret.

Pärnust pärit Timmo Jeret saavutas käesoleval hooajal kaks võitu Prantsusmaal ning teise koha U23 vanusegrupi individuaalse temposõidu Eesti meistrivõistlustel.

Esimest aastat U23 vanusegrupis sõitev, Saaremalt pärit Steven Kalf võisteles hooaja teises pooles Prantsusmaal, kus omandas hulgaliselt väärtuslike kogemusi tulevasteks võistlusteks.

Novembri keskpaigas toimub Tartus U23 vanusegrupi jalgratturite treeningkogunemine, kuhu tuuakse kokku kogu selle vanusegrupi Eesti maanteejalgrattasõidu paremik. Samuti on talvel ees ootamas ühine treeninglaager soojas lõunamaa kliimas, misjärel ratturid siirduvad juba klubide juurde, et alustada võistlushooaega.

Sügisene ja talvine treeninglaager on esimeseks, kuid tähtsaks aluseks järgmisel aastal Tartus toimuvate maanteejalgrattasõidu Euroopa meistrivõistluste ettevalmistuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles