Varrak võidu järel: kaks täiesti erinevat poolaega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Valitsev Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo teenis Ühisliigas kolmanda võidu järjest, kui võõrsil alistati kehva esimese poolaja järel lõpuks soomlaste Loimaa Bisons 83:79.

«Olid kaks täiesti erinevat poolaega. Nemad domineerisid esimesel ja meie teisel. Lõpuks õnnestus meil aga võita. Avapoolaeg oli kindlasti meie viimase aja üks kehvemaid esitusi. Lõpus oli Freimanis meie jaoks suur võti,» tõdes Kalev/Cramo juhendaja Alar Varrak. «Venemaa klubidega ei anna Bisonsi koosseisu kindlasti võrrelda. Eks see võis olla ka põhjus, miks olime näiteks eelmsiteks matšideks paremini valmis.»

Kalevlaste juhendaja Alar Varrak jagas mänguminuteid põhiliselt vaid kuuele mehele. Ülejäänud kolmele väljakule käinud mehele pudenesid vaid üksikud mänguminutid. «Saime teisel poolajal oma rütmi kätte ja ei tahtnud seetõttu rohkem eksperimenteerida,» põhjendas Varrak. «Lõpuks oli seetõttu väsimuse mõttes väheke pahasti, kuid pidasime vastu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles