Kaks väravat löönud Vassiljev: kogun vormi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev mängus Inglismaaga.
Konstantin Vassiljev mängus Inglismaaga. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev on viimasel ajal koduklubis Gliwice Piastis näidanud korralikku vormi ning kahes viimases matšis on ta kauglöökidest saanud kirja ka kaks väravat. Poolkaitsja sõnul pole tema vorm vigastuse järel siiski veel parim ning lõplik taastumine traumast on alles pooleli.

Kui eelmisel nädalal kostitas Vassiljev karikasarjas täpse kauglöögiga Belchatowi, siis esmaspäeval kurvastas ta Podbeskidziet. «Kindlasti ei ole veel tippvorm käes. Põlv annab natuke veel tunda ja taastumine alles käib,» rääkis Vassiljev, kes viimases matšis võeti 64. minutil puhkama. «Kuna juhtisime selleks hetkeks 3:0 ja seis oli kindel, siis antigi mulle taastumist silmas pidades puhkust. Eks viimane tabamus oli ka väravavahi kingitus,» viitas poolkaitsja vastaste puuriluku ebaõnnestunud tõrjetööle.

Poola kõrgliigas on enne talvepausi Gliwicel veel viis kohtumist ning juba järgmisel nädalal ootavad ees ka Eesti koondise mängud. «Peagi tuleb talvepaus peale ja siis tuleb taastumine lõpule viia ja kevadeks korralik põhi laduda,» märkis koondislane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles