Liverpool võib Realiga peetud mängu eest teenida karistuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli algkoosseis eilses mängus.
Liverpooli algkoosseis eilses mängus. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi pidas eile Meistrite liigas kohtumise Madridi Realiga ning kuna Inglismaa meeskonna peatreener Brendan Rodgers jättis mitmed põhimehed pingile, võib Euroopa jalgpalliliit (UEFA) määrata Liverpoolile karistuse.

UEFA reeglites on kirjas, et meeskonnad peavad mängudele saatma oma parima koosseisu. «Klubid peavad terve võistluse jooksul saatma väljakule oma tugevaima meeskonna,» seisab UEFA reeglites 4. artiklis, kus sätestatakse klubide kohustusi.

Liverpooli peatreener Brendan Rodgers käitus aga eile paljude ekspertide arvates selle reegli vastaselt, kui jättis mulluse Meistrite liiga võitja Madridi Reali vastu mängides pingile kapten Steven Gerrardi, Mario Balotelli, Jordan Hendersoni, Raheem Sterlingu ja Philippe Coutinho. Eurospordi väitel võib sellise käitumise eest oodata Liverpooli ka karistus.

Real võitis eilse mängu 1:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles