Kubicat ähvardab töötuks jäämine

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica
Robert Kubica Foto: SCANPIX

Endine vormeliäss ja praegune rallisõitja Robert Kubica ei pruugi järgmiseks hooajaks endale tööandjat leida. Hetkel kihutab mees M-Spordi ridades Fordiga, kuid lepingu pikendamisest pole juttu veel olnud. Ilmselt ei tule ka, teatab Autosport.

«Me pole järgmisest aastast veel rääkinud. Peame enne uurima, mida Robert üldse teha tahab,» rääkis M-Spordi boss Malcolm Wilson. Ta lisas, et meeskond kaalub erinevaid võimalusi ning üks võimalus oleks ka Kubica jätkamine. Kui Kubica M-Spordi plaanidesse ei mahu, siis ilmselt ralli MM-sarjas ta ei jätku.

«Igal juhul istun ma järgmisel aastal roolis, aga ma ei tea kus,» teatas rallimees ise. Kui Kubicalt küsiti, kas Suurbritannia ralli jääb tema viimaseks WRC võistluseks, siis kõlas vastuseks: «Ma ei oska seda öelda. Võib-olla. Ma tõesti ei tea, mis minust järgmisel aastal saab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles