Ojamets: eksime otsustavatel hetkedel lubamatult palju

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets.
Andrei Ojamets. Foto: Mihkel Maripuu

Eile õhtul Saksamaal Bühlis CEV Cupil 1:3 kaotuse saanud Tartu Bigbanki võrkpallimeeskonna peatreener Andrei Ojamets tõdes, et euromängul oli tunda liigset ärevust ja servil eksiti lubamatult palju.

«Kui meeskond teeb eurokarika kohtumises oma selle hooaja rekordi servivigades, siis mis nii viga meie vastu mängida,» rääkis Ojamets. «Sealjuures olid Bühlil ju vastuvõtul suured probleemid, võtsime nad vahepeal ikka täitsa maha.»

«Otsustavatel hetkel jääb nn mängumeeste punktidest puudu, eksisime neil hetkedel lubamatult palju. Ilmselt tuleb see kogenematusest. Kui on juurde vaja panna, siis ei suudeta. Omavigu tegime ka palju. Tahtmine võita ja end Euroopas näidata oli ilmselt mõnel mehel liiga suur ja sellega ei tuldud toime,» lisas Ojamets.

Taavi Nõmmistu tõi 22 punkti (+11), Kristo Kollo 15 (4) ja Robert Täht 10 (-3). Korduskohtumine peetakse Tartus 18. novembril.

Tartu vajab edasipääsuks kodus 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel tuleb Bühlist üle olla ka kuldses geimis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles