Kannatust kaotav McLaren esitas Alonsole ultimaatumi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 võistkonna juht Eric Boullier lausus Bildile, et ootavad Fernando Alonsolt kiiret vastust – kas hispaanlane tahab järgmisel hooajal nende tiimis sõita või mitte.

«Ootame Fernando otsust hiljemalt Brasiilia ja Abu Dhabi etappide vahele jäävaks ajaks. Muidu peame hakkama muid võimalusi kaaluma,» lausus Boullier. Kuigi Alonso lahkumine Ferrarist ja Sebastian Vetteli liitumine sama meeskonnaga on vormel-1 ringkondades avalik saladus, pole tiim kumbagi uudist ikka veel avalikult teatanud. McLaren pole aga saanud veel nimetada kumbagi järgmise hooaja sõitjat ning seega on nende jaoks raskendatud ka sponsorlepingute sõlmimine.

«Fernando oleks meie võistkonnale väga sobiv täiendus. Vestlesime ja ta andis mõista, et on meiega liitumisest huvitatud. Aga me tahame teha pika lepingu – kolmeaastase, mitte vaid üheaastase,» vihjas Boullier punktile, mis võib olla seni Alonso liitumist pidurdanud.

33-aastane hispaanlane sõitis McLarenis ka 2007. aastal, kuid lahku mindi tüliga. Pärast USA etappi antud intervjuus ühele Mehhiko telekanalile sõnas Alonso, et pole veel kellegagi lepingut alla kirjutanud ning kaalub oma edasist karjääri silmas pidades parimaid variante. Ametlikult on Ferraril endiselt järgmiseks hooajaks leping nii Alonso kui ka tänavuse teise sõitja Kimi Räikköneniga. Tänavusel hooajal on Alonso MM-sarjas alles kuuendal kohal, jäädes liidrist Lewis Hamiltonist maha 167 punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles