Ametlik teade: Mikko Hirvonen lõpetab karjääri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Hirvonen.
Mikko Hirvonen. Foto: SCANPIX

Soome rallisõitja Mikko Hirvonen teatas, et tõmbab tänavuse hooajaga autoralli MM-sarjas karjäärile joone alla.

«Olen kolmeteistkümne aastaga kogenud uskumatult palju head. Olen saanud täita oma lapsepõlveunistuse, reisinud ümber maailma, kohtunud vahvate inimestega, nautinud rallisõitu ja võitlust tippsõitjatest konkurentidega. Vahel võitsin ja vahel kaotasin, aga meenutan kõike kogetut kindlasti rõõmuga,» teatas Hirvonen oma avalduses.

Hirvoneni viimaseks võistluseks jääb järgmisel nädalavahetusel Walesi teedel sõidetav Suurbritanni ralli. Soomlane on MM-sarjas osalenud 13 hooajal ning lõpetanud neljal korral aasta teisena. Tema nimel on 15 MM-ralli võitu. Tänavu on Hirvonen poodiumile tõusnud kahel korral, olles Portugalis teine ja Hispaanias kolmas. Hooaja üldtabelis on ta neljandal real.

Fordi tiimis sõitnud Hirvoneni üheks asendajaks võib saada Ott Tänak, kes tänavu võistles M-Spordi autoga peamiselt WRC2 sarjas. Eesootaval Walesi rallil kihutab Tänak aga taas WRC-autoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles