Inglismaa klubide huviorbiidis olev Frank Liivak teenis A-koondise kutse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak.
Frank Liivak. Foto: Mihkel Maripuu

Tänavu mais esimese A-koondise mängu kirja saanud Frank Liivak on Sinisärkide ridadesse kaasatud ka kohtumiseks Jordaaniaga. Lisaks on Napoli mehe head esitused nii noortekoondistes kui Itaalias huvi äratanud Inglismaal.

Kuigi ametlikku koondise nimekirja 18. novembri mänguks Jordaaniaga pole veel avalikustatud, siis ühe nimena võivad kodused vutifännid murule oodata Frankt Liivakut: «Jah on tõsi, et Napoli mulle koondisekutsest teada andis,» kinnitas 18-aastane Liivak informatsiooni ka Soccernet.ee-le.

Samuti on kuulda sahinaid, et selleks samaks Jordaania mänguks tulevad igapäevaleiba Itaalias teenivat Frank Liivakut jälgima ka skaudid Inglismaalt. «Mänedžeriga on Inglismaa klubid ühendust võtnud ja ütleme nii, et huvi sealt on,» lausus mullu suve lõpus Napoliga liitunud Liivak pärimise peale, kas ka ta ise antud huvist midagi kuulnud on. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles