Fotod: Cristiano Ronaldo vaevleb tõsiste komplekside käes

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (paremal ülemises nurgas) on tiimifoto tegemise ajaks tõusnud varvastele, et pildil paremini silma paista.
Cristiano Ronaldo (paremal ülemises nurgas) on tiimifoto tegemise ajaks tõusnud varvastele, et pildil paremini silma paista. Foto: SCANPIX

Madridi Reali ja Portugali jalgpallikoondise tähtmängija Cristiano Ronaldo on tõenäoliselt kõige võistlushimulisem jalgpallur maailmas ning ründestaar tahab olla parim igas elemendis. Nii on ta juba mitmendat puhku mängueelse foto tegemise ajal tõusnud kikivarvule, et tunduda oma kaasmängijatest pikem.

Eile kohtus Real Meistrite liigas koduväljakul Liverpooliga ning taas pälvis Ronaldo sama teguviisi tõttu tähelepanu. Nagu ka mõnel varasemal juhul, siis ka eile seisis Ronaldo ründekaaslase Karim Benzema kõrval.

Kui Benzema ametlikuks pikkuseks on 1.87, siis Ronaldo pikkuseks on 1.85. Eilse mängueelse foto pealt võib aga näha, et Ronaldo oleks justkui Benzemast pikem. Fotot lähemalt silmitsedes võib aga näha, et Ronaldo on tõusnud kikivarvule ning samal ajal toetab ta ühe käega ka tema ees kummarduva Luka Modrici seljale.

Vaata fotosid, kus Ronaldo on üritanud end pikemaks venitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles