Tänavune üllatusmees sai kutse Inglismaa koondisesse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saido Berahino.
Saido Berahino. Foto: SCANPIX

Inglismaa koondise peatreener Roy Hodgson avaldas koondise koosseisu järgmiseks EM-valikmänguks Sloveeniaga. Esmakrodselt sai koondisekutse 21-aastane West Bromwichi ründaja Saido Berahino.

Burundis sündinud ründaja on näidanud Inglismaa U21 koondises suurepäraseid esitusi ning tänavu on ta Premier League’s suutnud üheksa mänguga lüüa seitse väravat. Selle näitajaga jagab ta Londoni Arsenali tähe Alexis Sanchezega kolmandat kohta. Rohkem väravaid on suutnud lüüa vaid Sergio Agüero ja Diego Costa.

Inglismaa koondise koosseis:

Väravavahid: Fraser Forster, Ben Foster, Joe Hart.

Kaitsjad: Leighton Baines, Gary Cahill, Calum Chambers, Nathaniel Clyne, Kieran Gibbs, Phil Jagielka, Luke Shaw, Chris Smalling.

Poolkaitsjad: Ross Barkley, Michael Carrick, Stewart Downing, Jordan Henderson, Adam Lallana, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Raheem Sterling, Andros Townsend, Jack Wilshere, Theo Walcott.

Ründajad: Rickie Lambert, Wayne Rooney, Daniel Welbeck, Saido Berahino.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles