Tiitlikaitsja pidi Euroliigas koduväljakul vastu võtma kaotuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tel Avivi Maccabi mängumehed.
Tel Avivi Maccabi mängumehed. Foto: SCANPIX

Kevadel korvpalli Euroliigas võidutsenud Tel Avivi Maccabi pidi täna B-alagrupis vastu võtma selle hooaja teise kaotuse, kui koduväljakul jäädi 73:83 alla Zagrebi Cedevitale.

Võitjate kasuks viskasid Roko Ukic 17 ja Nemanja Gorodic 16 punkti. Võõrustajate edukamad olid Jeremy Pargo 24 ja Devin Smith 14 silmaga.

Kui Maccabil on B-alagrupis kirjas kaks võitu ja kaks kaotust, siis Zagrebi meeskonna jaoks oli see kolme kaotuse kõrval esimeseks võiduks.

Võidurõõmu tundis ka poolakate PGE Turow, kes alistas koduväljakul 89:78 Müncheni Bayerni. Võitjatele tõi Damian Kulig 22 punkti. C-alagrupis on mõlemal meeskonnal koos nüüd pks võit ja kolm kaotust.  

C-alagrupis alistas Barcelona võõrsil 80:78 Istanbuli Fenerbahce Ülkeri. Võitjatele tõi Brad Oleson 16 punkti. Barcelona on C-alagrupis võitnud kõik neli kohtumist. Fenerbahcel on kirjas kaks võitu ja kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles