Narvas sündinud vutistaar Karpin: jalgpall areneb Eestis kehvalt ja Krimm ongi Venemaa osa

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Karpin.
Valeri Karpin. Foto: SCANPIX

Narvas sündinud jalgpalliäss Valeri Karpin, kes elab Hispaanias ja treenib Mallorca meeskonda, andis värvika intervjuu kohalikule raadiole.

Esmalt teatas Karpin, et ei sündinud Eestis vaid Nõukogude Liidus, on nõukogude inimene ning tunneb kunagise impeeriumi järgi nostalgiat: «Siis ei olnud inimestel mitte midagi ning polnud ka kadedust ega halbu suhteid, sest kõik olid võrdsed.»

Karpin käib aeg-ajalt Narvas emal külas ja rääkis, et kahjuks jalgpall Eestis väga ei arene: «Inimesed tegelevad pigem purjetamise, motospordi ja mõningal määral jäähokiga.»

Venemaast rääkides tunnistas Karpin, et president Vladimir Putini juures talle üht-teist ei meeldi, kuid: «Venemaa vajab praegu niisugust inimest.»

Krimmi annekteerimises polevat Karpini sõnul midagi halba, sest: «Krimm ongi Venemaa osa, aga keegi ei osanud ennustada sündmusi Donetskis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles