Meistrite liigast välja visatud poolakad tunnistavad Euroopa liigas vaid võite

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varssavi Legia
Varssavi Legia Foto: SCANPIX

Varssavi Legia jalgpallimeeskonna näitab Euroopa liigas suurepärast vormi. Eile alistati 2:1 Harkivi Metalisti meeskond ning L-alagruppi juhitakse täisedu ehk 12 punktiga.

Eurohooaeg algas Legia jaoks kehvalt –  oma eksimuse tõttu visati nad Meistrite liigast kolmanda eelringi järel välja. Kuigi šotlaste Celtic alistati kahe mängu kokkuvõttes kindlalt 6:1, siis teise kohtumise lõpus pandi väljakule mängukeelu all olnud mängija. UEFA otsus oli konkreetne – Legiale määrati kaotus ning nad langesid Euroopa liigasse.

Nüüd näidatakse aga Euroopa liigas suurepärast hoogu ning võidetud on kõik neli mängu. Möödunud aastal osaleti samuti samas sarjas, kuid siis õnnestus kuue mänguga koguda ainult kolm punkti. Nüüd on aga alagrupist edasipääsemine kindel.

Ühtlasi tähendab Legia hea vorm aga seda, et tänavusel hooajal võid Euroopa liigas mänguaega teenida ka Henrik Ojamaa. Legia laenas eestlase suvel Šotimaale Motherwelli, kuid Ojamaa laenuleping lõppeb jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles