Endine maailmameister võis teha enesetapu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Pettigrew
Antonio Pettigrew Foto: SCANPIX

Teisipäeva varahommikul oma auto tagaistmelt surnuna leitud endine 400 m jooksu maailmameister Antonio Pettigrew suri tõenäoliselt unerohu üledoosi tagajärjel.

Chathami maakonna šerifi Gary Blankenshipi sõnul leiti Pettigrew auto silla kõrvale pargituna, esialgsetel andmetel oli Pettigrew tarvitanud unerohtu, mingeid märke kõrvalisest abist või vägivallast ei leitud, vahendab San Francisco Chronicle.

«Praegu me veel ei tea, kas tegemist oli õnnetuse või enesetapuga,» sõnas šerif. «Võib-olla ei saa me seda kunagi teada.»

Toksikoloogia tulemused peaksid selguma nelja nädala pärast.

Pettigrew tuli 400 m jooksu maailmameistriks 1991. aastal Tokyos. Pettigrew võitis ka 2000. aasta Sydney olümpiamängudel 4x400 m teatejooksus kuldmedali ning parimaks krooniti ta samal alal ka 1997., 1999. ja 2001. aasta MMidel, kuid kõigist neljast medalist jäi ta ilma, kuna tunnistas 2008. aastal dopingu tarvitamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles