Eestlaste koduklubid said Meistrite liigas kaotused

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Sel nädalal mängiti maailma tugevaima võrkpalli klubisarja Euroopa Meistrite Liiga avavoor, kus kaotuse pidid vastu võtma nii Ardo Kreegi meeskond Pariisi Volley kui Oliver Venno ja Martti Juhkami tiim Innsbrucki Hypo Tirol.

Ardo Kreek tegi tagasihoidliku mängu, kui Pariis pidi E-alagrupi avamängus tunnistama kodusaalis Belgorodi Belogorie (Venemaa) 0:3 paremust. «Ei saa öelda, et oleks värisenud nende ees, aga sellega tuleb leppida, et Belgorod on väga hea meeskond ja neile on raske vastu saada,» ütles eestlane pärast kohtumist. «Ka kordusmäng saab väga raske olema - Eurosarja loos meid see aasta ei soosinud ja vastased on kõik väga tugevad,» vahendas portaal volley.ee Kreegi sõnu.

Teises samasse grupi mängus võitis Istanbuli Fenerbache (Türgi) mõneti üllatuslikult Treia Cucine Lube (Itaalia), tasavägises lahingus tuli Türgi klubi välja 1:2 kaotusseisust ning võitis serblaste Ivan Milkovici (19 punkti) ja Milos Nikici (18) toel 3:2.

Austria tippklubi Innsbrucki Hypo Tirol, kus diagonaalründaja positsioonil Oliver Venno ja nurgaründaja Martti Juhkami, jäi Antwerpeni Precurale alla 1:3. Avageimi eestlaste klubi võitis 25:22, teise aga kaotas suure vahega 15:25. Kolmandas ja neljandas geimis oli kodus mänginud belglaste üleolek minimaalne, kahepunktiline. Venno oli 16 punktiga (kasutegur +11) meeskonna parim, kolmandas geimis pingile vahetatud Juhkami kontosse jäi 7 silma.

Teises sama grupi mägnus oli Poola meister Belchatowi PGE Skra võõrsil 3:1 (20, -22, 17, 19) parem Tšehhi tiimist Ceske Budejovice Jihostroj.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles