Pohlak võib Sinimägedes lahendust oodata

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Toomas Huik

Levadia ja Flora üheaegne tiitlivõimalus tähendab võimalikku keerulist tööpäeva jalgpalliliidu presidendile Aivar Pohlakule, kes peab värskele meistrile üle andma meistrikarika.

«Karikas on esialgu Narvas, staadioni ruumides. Kui saab selgeks, et Levadia on võitmas, toome selle poolajaks välja,» selgitas Pohlak. «Kui aga olukord on lahtine, tõstan karika oma autosse ja sõidame Sinimägedesse lahendust ootama.»

Piiriks on sel juhul see, kui meistritiitli suhtes olukorda muutev seis on ühe värava kaugusel. «Oleme valinud koha, mis jääb emmast-kummast linnast seitsmeminutilise teekonna kaugusele. Kus täpselt? Selle jätan saladuseks!» naeris Pohlak. «Aga mõlemad marsruudid on reaalselt, eeskirja rikkumata läbi sõidetud.»

Korraks kaalus jalgpalliliit ka politseieskordi kaasavõtmist, kuid sellel ei nähtud mõtet. «Leidsime, et nii oleksime võitnud minuti, maksimaalselt kaks. Aga esimesed kolm minutit pärast mängu on ju puhas juubeldamine ning kuni kõik autasustamiseks valmis seatakse, kulubki umbes kümme minutit,» on Pohlakul kõik täpselt välja mõõdetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles