Norbert Hurt: kaotasime hõbeda ja see on valus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt.
Norbert Hurt. Foto: Liis Treimann

Jalgpalli Eesti meistriliigas viimase vooru kohtumise Sillamäe Kalevile 2:3 kaotanud ja pronksmedalitega leppima pidanud FC Flora peatreener Norbert Hurt lausus pärast kohtumist, et tunneb medalist hoolimata pigem pettumust.

«Kas pronks kui tulemus on mulle meeldiv? Kindlasti mitte. Minu kui sportlase jaoks on teise ja kolmanda koha vahe üüratu. Kaotasime hõbeda ja see on valus,» lausus Hurt.

Flora lõpetas Sillamäega küll võrdsetel punktidel, ent kalevlased teenisid hooaja jooksul ühe võidu konkurentidest rohkem ja see sai määravaks.«Kulda me ei saanud, mis on alati Flora eesmärk. Seega ei ole ma ka hooajaga rahul. Aga meeskond arenes ning see peaks olema hea põhi järgmiseks aastaks.»

Floral oli ka võimalus tiitlit püüda, ent selleks pidanuks Levadia kaotama Narvas sealsele Transile. Tolles kohtumises oli juba poolajaks seis 3:0 Levadia kasuks ja Flora kullalootus sellega kadunud. «Läksime ikka tiitlile mängima ja seda teadmisega, et kui on vaja lõpus riske võtta, oleme selleks valmis. Kui saime teada, et mäng käib hõbedale, siis see küll masti maha ei võtnud,» kinnitas Hurt.

«Tänane mäng oli jõuline ja otsustavaks said standardolukorrad, millest löödi meile kõik kolm väravat. Vastastel oli füüsilist jõudu rohkem,» nentis Hurt. «Ei saa öelda, et me poleks standardolukordadega tööd teinud... Seal sõltub väga palju sellest, kui kontsentreeritud oled,» sõnas Hurt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles