EM-finaalturniirile pääseja otsustavad Eesti ja Rootsi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Kristjan Teedema

Eesti sulgpallikoondis sai Tallinnas võistkondlike Euroopa meistrivõistluste valikturniiril 4:1 võidu Itaalia üle ning pääses pühapäevasele otsustavale mõõduvõtule Rootsi vastu.

Eile alistati 5:0 Luksemburg. Pühapäeval peetav kohtumine alagrupi favoriidi Rootsiga otsustab, kes pääseb 2015. aasta veebruaris Belgias toimuvale finaalturniirile.

Kohtumises Itaaliaga avas võiduarve Raul Must, kes alistas Itaalia esireketi Rosario Maddaloni 21:18, 21:16.  Kergem tööpäev oli Kati Tolmoffil, kes võitis kõigepealt üksikmängu Karin Marani vastu 21:5, 21:5. Naispaarismängus koos Karoliine Hõimuga alistati vastased sulgpallis harukordse tulemusega 21:0, 21:8. Neljanda võidupunkti tõi segapaar Kristin Kuuba – Mihkel Laanes. Ainsa võidu sai Itaalia meespaarismängus, kui Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner pidid tunnistama Giovanni Greco – Rosario Maddaloni paremust 20:22, 14:21.

Kuna Rootsi on nii Itaalia kui Luksemburgi võitnud paremusega 5:0, saab otsustavaks pühapäeval Tondiraba Jäähallis kell 15.00 algav Eesti ja Rootsi omavaheline kohtumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles