Manchester United plaanib kaitseliini täiendada Dortmundi kapteniga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mats Hummels (mustas)
Mats Hummels (mustas) Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi kaitseliin on viimastes voorudes pehmelt öeldes üsna veider välja näinud. Pigem figureerivad seal poolkaitsjad, kes vigastatud kaitsjate kohti püüavad lappida.

Inglismaa väljaande The Mirrori luureandmetel plaanib Unitedi peatreener Louis van Gaal kaitseliini täiendada juba jaanuaris ning esimeseks sihtmärgiks on Dortmundi Borussia kapten Mats Hummels. Ilmselt peaks Hummelsi eest välja käima vähemalt 30 miljonit naela, kuid ka selest ei pruugi piisata. Väidetavalt võib suurimaks takistuseks saada tõsiasi, et sakslane ise on huvitatud Londoni Arsenali siirdumisest.

Müncheni Bayernis üles kasvanud Hummels liitud Dortmundiga 2008. aastal ning tänaseks päevaks on ta klubi esindanud 236 korda ning löönud ka 20 väravat. Läinud suvel sai 25-aastasest Hummelsist Dortmundi kapten

Dortmund vaevleb tänavuse hooaja alguses tõsises kriisis, kuna kümne mänguga on Saksamaa kõrgliigas kogutud kõigest seitse punkti ning tabelis hoitakse viimast kohta. Täna on neil võimalus oma seisu veidi parandada, kui koduväljakul minnakse vastamisi seni võitmatuna püsinud Mönchengladbachiga.

Hoopis teistsugust vormi näidatakse aga Euroopa Meistrite liigas, kus on seni võidetud kõik neli mängu ning alagrupist edasipääs on juba kindlustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles